Уебдизайн

Тук представям някои от сайтовете, които съм правил. Системата за управление на съдържанието, която предпочитам, е Joomla!. С годините практика установих, че  Joomla! е прекрасен избор и е лесна за усвояване дори от клиенти с не много добри компютърни навици и умения. Разбира се, по желание на клиента или във връзка с поставянето на някакви специфични задачи може да използвам Drupal,  Wordpress или друга система за управление на съдържанието.


 

„Регионален исторически музей – Добрич“ – http://dobrichmuseum.bgСайт на „Регионален исторически музей – Добрич“. Създаден през 1953 г., музеят събира, изучава, съхранява и представя културно-историческото наследство на Добруджа. Богати колекции (от VІ хил. пр. Хр. до най-ново време).

Дизайн, логотип, фотографии, илюстрации, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.dobrichmuseum.bg

 

 

 

„Бележник.бг“ – http://www.belejnik.bg„Бележник.бг“ е сайт за новини и мнения по актуални теми, създаден от журналиста Юлияна Велчева и от дизайнера Илия Вълчев.

Дизайн, логотип, фотографии, илюстрации, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.belejnik.bg

 

 

 

 

„Файт арт студио“ – http://www.fineartstudio.bg„Файн арт студио“ с основна дейност фотография, реклама и печат с няколко различни печатни технологии върху широка гама от медии с превъзходно фотографско качество.  Фирмата разполага с професионално оборудване от висок клас за постигане на възможно най-високо качество на продуктите, които предлага.

Дизайн, логотип, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.fineartstudio.bg

 

 

Рекламна къща „Ликарт“ – http://www.likartbg.comСайт на рекламна къща „Ликарт“. Предлага пълно рекламно обслужване, от хрумването и суровата идея до окончателната практическа реализация на проекта. Разполага със собствена база за производство на реклама и съвременни машини за  печат и довършителни работи.

Дизайн, логотип, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.likartbg.com

 

 

 

„Частно училище по туризъм" град Добрич – http://chutood.com/Сайт на „Частно училище по туризъм" град Добрич. Училището организира обучения за възрастни и извършва образователни дейности, предвидени в Закона за професионално обучение и образование. Програмите са съобразени с ДОИ за придобивана на квалификация по двадесет професии, одобрени от МОН.

Дизайн, логотип, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.chutood.com

 

 

 

„Принт консулт", град Добрич – http://printconsultbg.com/Сайт на „Принт консулт“. Фирмата е специализирана в областта на рекламата, първичното и вторично кодиране, маркиране и етикетиране на продукти. Сред основните дейности на фирмата са доставка, монтаж и поддръжка на оборудване за продуктова идентификация и опаковане, както и на висококачествени консумативи за него.

Дизайн, логотип, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.printconsultbg.com

 

 

„Излак“ АД, гр. София – http://izlak.com/Сайт на „Излак“ AД. Фирмата е специализирана в широкомащабни инвестиции и строителство. Осъществява крупни проекти в областта на жилищното строителство.

Дизайн, логотип, програмиране и уебреализация от Илия Вълчев.

> www.izlak.com

Нови проекти

 

Руми Пенчева – „Обратният път“, корица   Руми Пенчева, Иван Ставрев – „Дъх на вечност“, корица, оформление

Контакт

Eл. поща: acronicneutronic@gmail.com

Skype: acronicneutronic

Мобилен телефон: +359 877 423 414